Kerst 2019


Te vroeg om aan kerst te denken? Welnee!

Reserveer nu via onderstaande link alvast je tafel voor 1e of 2e Kerstdag

Beide Kerstdagen serveren wij onbeperkt Tapas en Grill (incl. ons befaamde Dessertbuffet) van 16.30 tot 22.00 uur.

Kom gezellig met familie of vrienden Kerst vieren en genieten van onze Tapas en Grill gerechten!

Klik hier als je 1e Kerstdag wilt komen: 1e kerstdag

Klik hier als je 2e Kerstdag wilt komen: 2e Kerstdag

Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook: 0485-380024

Je maakt een keuze uit meer dan 60 tapas gerechten via je iPad aan tafel, waarvan je onbeperkt kan genieten! Daarnaast komen onze medewerkers tussen 18.00 en 20.30 uur aan tafel langs met overheerlijke vleesgerechten, groentes en Scampi’s; deze worden vers bereidt op onze Lavagrill en Churrascogrill. Je geeft zelf aan of je het gerecht wilt hebben of dat je een rondje overslaat en wacht op het volgende gerecht van de Grill dat aangeboden wordt! Iedere avond weer een verrassing met welke gerechten wij langskomen! Op ons warme buffet staan 3 warme sausjes en enkele warme gerechten “voor erbij” klaar. Kortom, voor ieder keuze genoeg!

Houd nog een plekje vrij want het Dessertbuffet mag er ook zijn met 11 soorten ijs, de meest lekkerste huisgemaakte dessertjes (panna cotta, creme caramel, chocomousse duo, enz) en natuurlijk heerlijke taartjes, fruit en zelfs een kaasplateau…..

Loopt het water je al in de mond? reserveer dan snel via onderstaande link je tafel voor kerst.

Klik hier als je 1e Kerstdag wilt komen: 1e Kerstdag

Klik hier als je 2e Kerstdag wilt komen: 2e Kerstdag

Voor kinderen is er een speciale prijs (kinderen t/m 3 jr gratis, kinderen van 4 t/m 10 jr 14,00, wel graag bij reservering het aantal kinderen aangeven (en als je wilt dat we een kinderstoel klaarzetten) bij opmerkingen, zodat wij kunnen zorgen voor het juiste aantal zitplaatsen!

Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook: 0485-380024